Belépés

NO PARDON PUB

20 év a megbízható minőség és folyamatos megújulás jegyében

Amikor 1999-ben, az egykori Hully Gully szórakozóhely helyére megálmodtuk és felépítettük a No Pardon Pub-ot, nem kis feladatra vállalkoztunk: egy angol pub hamisítatlanul laza hangulatát elhozni Szatmárnémetibe. A következő kihívást is sikeresen teljesítettük: az európai nagyvárosok éttermeinek gasztronómiai élményét kínáltuk látogatóinknak, változatos étlappal, folyamatosan magas minőséget garantáló konyhával.

Saját menünk

Nemzetközi étlapunk magyaros fogásokkal kiegészítve, No Pardon-stílusban újragondolva és tálalva lett sokezer vendégünk kedvence - akár egy bográcsgulyásra, akár egy közepesen átsütött steakre, vagy könnyű desszertre vágyva tértek be hozzánk.

Catering szolgáltatások

A mindenkori magas minőség garanciája mellett a folyamatos fejlesztés a No Pardon Pub másik fő értéke: az évek során catering szolgáltatásunk itthon és több más városban is elismerést szerzett.

Nyári kert

A 2004-ben kialakított nyári kertünk pedig a város egyik legkellemesebb teraszaként lett kicsik és nagyok első számú választása. Több mint 120 ételspecialitást tartalmazó étlapunk szezonális ajánlatokat is tartalmaz, a Márton-napi libavacsorák, téli malacos finomságok az ínyencek legnagyobb kedvencei.

Üdvözöljük a No Pardon Pubban

Hagyományos magyar konyhánk fogásait vagy nemzetközi specialitásokat kóstolgatva, vendégeink arra a meggyőződésre jutottak, hogy mindenképpen érdemes minket választani.

Kellemes hangulat

A No Pardon Pub segíti abban, hogy minden nap más ételt kóstoljon meg, naponta változó menünknek és kreatív szakácsainknak köszönhetően!

Kiváló étel

Ki mondta, hogy az egészséges étel nem lehet finom? A kreatív szakácsok friss és szezonális alapanyagokat használnak az ízletes és tápláló ételek elkészítéséhez.

Jó ár-érték arány

Szakácsaink friss és szezonális alapanyagokat használnak, hogy az ételek megfizethetőek legyenek.

Vendégeink véleményei